графік роботи

Онлайн замовлення цілодобово!

Шоу рум

м. Тернопіль, вул. Львівська 10

Пн.- Пт.: 9.30 - 16.00

Сб., Нд.: Вихідний

Безкоштовна доставка

при купівлі від 2000 грн.

(не поширюється на наложений платіж)

Знижка 10%

до Дня народження!!!

Разом 0,00 грн.
Разом 0,00 грн.
Показати кошик
Категорія: Для Обличчя

Крем-гель від демодекозу для обличчя

1 Відгуки | Відгуки
490,00 грн.

Артикул: 090

Для лікування демодекозу (кліща) на обличчі рекомендуємо використовувати такі ж засоби, як і для лікування акне, особливо важливо, добре очищати шкіру від залишків шкірного жиру, тому що кліщ якраз ним і харчується, для цього дуже добре підходить наш ензимний пілінг (3 рази в тиждень), убтан для жирної і комбінованої шкіри, пінка пілінг з АХА кислотами, сироватка від висипань, тонік також підійде, той що для комбінованої шкіри, але його ще додатково збагачуємо мигдальною кислотою. Також обов'язково потрібен крем, адже шкіра дуже чутлива та потребує гарного живлення.

Доступність: У наявності

Об'єм

Тут ми вже розробили спеціальний крем, який не містить рослинних олій, тригліцеридів чи сквалану, бо їх кліщі теж поїдають. Також не можна користуватись тональними кремами чи BB кремами, які містять олії, тому для клієнтів із демодекозом робимо під замовлення спеціальний BB крем.

Крем від демодекозу, допомагає знищити інфекцію, нормалізувати обмінні процеси і відновити захисний бар'єр шкіри.

  • MultiEx Rosanic комплекс з рослинних екстрактів солодки, полину, гінкго білоба, центелли азіатської, лохини і шипшини, який дуже ефективний у боротьбі із різними шкірними проблемами, має антиоксидантну, протизапальну, антимікробну дію, а також дуже добре помякшує огрубілу шкіру, відновлює пошкоджену, запобігає втраті вологи, зміцнює шкірний бар'єр шкіри. Комплекс дуже гарно зарекомендував себе при лікуванні розацеа, демодекозу та акне.
  • Сірка водорозчинна легко проникає в найглибші шари шкіри, лікує, оздоровлює шкіру, покращує її стан. Крім того кліщ не переносить сірку і гине від неї.
  • Ac.net відновлює здоров'я проблемної шкіри, нормалізує жировий обмін, шкіра робиться рівною та матовою, зникає подразнення. Доведено, що Ac.net знижує на 44% виділення шкірного сала; зменшує гіперкератоз на 54%; на 100% припиняє ріст бактерій, знижує на 72% рівень запалень.
  • Екстракт драконячої крові захищає шкіру від агресивної дії навколишнього середовища, лікує, загоює пошкодження, знімає подразнення, почервоніння та заспокоює, чудово підходить для чутливої та пошкодженої шкіри. Дуже гарно допомагає при лікуванні різних шкірних захворювань.
  • Д-пантенол ( Провітамін В5) зволожує, заспокоює та загоює подразнену шкіру, відновлює її пошкоджені ділянки, нормалізує клітинний метаболізм, уплотняє колагенові волокна.
  • Ультра-низькомолекулярна гіалуронова кислота дуже легко проникає в епідерміс, ущільнює шкіру зсередини, стимулює утворення нових колагенових волокон, та активізує захисні функції шкіри, прискорює процес заживлення шкіри.

Також щоб не допустити повторного самозараження,  обличчя потрібно протирати лише одноразовими паперовими рушничками, наволочку на подушку бажано міняти кожного дня.

Склад: настойка тепезкоуита (кори мімози), EMULFREE P, комплекс MultiEx Rosanic, драконяча кров, сірка водорозчинна, Dow Corning® ST-Cyclomethicone 5-NF, Д-пантенол, Ac.net, ABIL® Wax 9801, вітамін E, ксантан, ультра-низькомолекулярна гіалуронова кислота, алантоїн, органічний консервант Nipaguard® SCE, харчовий ароматизатор.

Термін придатності: 12 місяців.

Відгуки

Селецька Ірина Неділя, 24 липня 2022

Дуже задоволені цим кремом. Донечці лікували важку форму демодекозу, результат відмінний, просто не з першого тижня, а через місяць його вже видно. Тому рекомендую!!!

Контакти

Підпишись на новинки та акції