графік роботи

Онлайн замовлення цілодобово!

Шоу рум

м. Тернопіль, вул. Львівська 10

Пн.- Пт.: 9.30 - 16.00

Сб., Нд.: Вихідний

Безкоштовна доставка

при купівлі від 2000 грн.

(не поширюється на наложений платіж)

Знижка 10%

до Дня народження!!!

Разом 0,00 грн.
Разом 0,00 грн.
Показати кошик
Категорія: Для Обличчя

Матуюча мінеральна пудра, із сонцезахисним ефектом SPF 25-30

34 Відгуки | Відгуки
325,00 грн.

Артикул: 071

Пудра додає обличчю доглянутий вигляд, відмінно матує, запобігає появі жирного блиску, підстроюється під тон вашої шкіри та при цьому не забиває пори, допомагає шкірі дихати.

Доступність: У наявності

Об'єм

Пудра володіє антибактеріальними властивостями, захищає шкіру від шкідливого впливу сонця. В складі пудри виключно натуральні складники, тому вона абсолютно не викликає алергію, навпаки, навіть заспокоює роздратовану шкіру. Після нанесення мінеральна пудра не відчувається на шкірі, але при цьому шкіра виглядає доглянутою і свіжою. Шкіра стає гладкою, рівною, шовковистою і сяючою.У складі нашої мінеральної пудри немає спирту, воску, консерватнів, тальку, барвників, мінеральних масел.

Склад: міка із лаурил лизином, міка ультратонка, рисова пудра, міка серицит, перлова пудра, стеарат магнію, оксид цинку, нітрид бору гексагональний , диоксид титану, мікросфери диоксиду кремнію, алантоїн, мінеральні пігменти.

Тип шкіри: для всіх типів шкіри.

Термін придатності: 5 років.

Відгуки

Валентина П'ятниця, 04 листопада 2022

Дуже легенька ,а ще з SPF що дуже добре для будь якої пори року.

Анна П'ятниця, 31 грудня 2021

Пудра дійсно гарна. Комками не береться, майже не помітна на шкірі. Легка, хоч і малий об'єм вистачає на довго

Екатерина Понеділок, 11 жовтня 2021

Пудра хорошая, мне подошла в паре с ВВ кремом. Выравнивает тон, единственное, что недостатки (пост-акне) скрывает на 50%.
Зато хороший состав, не проваливается в поры, абсолютно нет эффекта маски

Lilya Понеділок, 20 вересня 2021

Купувала собі цю пудру. Мені дуже сподобаламя. Гарно маиує шкіру, позбавляє від жирного блиску,економна і з гарним складом.
Буду замовляти ще.

TtatyanaBevz76@gmail.com Четвер, 26 серпня 2021

Покупала донці на подарунок. Вона в захваті. Пудра супер. Ніякого жирного блиску, не сушить шкіру, дуже легка, гарно матує. Рекомендую.

Наталия Четвер, 05 серпня 2021

Покупала месяц назад.Сразу не писала отзыв,т.к хотела немного посмотреть эту пудру в действие.Очень классная!!! Особенно на лето.Кожа становится матовой,экономична в использовании.А в тандеме с румянами от Liso просто супер!

iryna30 Понеділок, 28 червня 2021

Пудра мені сподобалася!
Забирає жирний блиск, на літо сам топ!)
Економна у використанні, компактна)
Рекомендую спробувати!)

Вережак Марія Понеділок, 28 червня 2021

Пудра сподобалася. Легка і невагома. Не відчувається на обличчі. На літо супер!

Христина Неділя, 06 червня 2021

Пудра добре підлаштовується під колір обличчя, не сушить шкіру, матує. Тішить, що є спф захист. Крім того, економна у використанні:) 1 зірочку зняла через незручне упакування: тяжко набрати кісточкою потрібну кількість, власне, через те, що маленька упаковка.

Ремиз Оксана Вівторок, 01 червня 2021

Пудра шикарная!) Хорошо подстраивается под цвет лица) Отлично матирует и не забивает поры,что очень немаловажно) Очень довольна)Буду заказывать)

Вікторія П'ятниця, 30 квітня 2021

Чудова пудра, на шкірі взагалі не відчувається, легка, гарно матує. При щоденному використанні 10 грам пудри вистачає мінімум на пів року)))

Вікторія Вівторок, 20 квітня 2021

Дуже гарно матує, в тандемі з BB кремом просто супер ефект!

Людмила Тимчак Неділя, 04 квітня 2021

Дякую за чудовий продукт за доступною ціною.Справді,щиро рекомендую всім представницям з проблемною шкірою.Не забиває пори,легка і гарно матує.

Олеся Неділя, 14 лютого 2021

Пудра легка, гарно матує, не забиває пори, добре підлаштовується під колір шкіри і зовсім не відчутна на обличчі (що для мене найбільший плюс). Економна у використанні і тішить, що з спф :)

Алина Понеділок, 16 листопада 2020

Пудра супер, не забиває пори, для мене це основний критерій в виборі. Взяла на пробу і залишилась дуже задоволена , на кожен день ідеально , матує і добре завершує макіяж

Зегарчук Ірина Понеділок, 14 вересня 2020

Пудра чудова. Дякую. Рекомендую.

Yulia Понеділок, 29 червня 2020

Ця пудра - це реально моє спасіння особливо в теплу пору. Мені пощастило мати шкіру схильну до висипань, тому (особливо влітку) після тональних (навіть з найлегшою текстурою) мене моментально висипає. Але не після цієї пудри. Мені підійшла ідеально. Пори не забиває, не скатується і чудова матує.

ИННА Вівторок, 02 червня 2020

Первое впечатление о магазине и продукте просто замечательные! Такие красивые посылки я еще не получала :) Крем и пудра действительно подстраиваться под тон кожи, легкие и незаметные. Пока о покупке не жалею, хочу попробовать и другие продукты. Магазину спасибо!

Nastya001 Вівторок, 05 травня 2020

Пудра хорошо матирует, выравнивает тон, не сушит кожу. оттенок подошёл. В течении дня носится хорошо. Хватает надолго) радует , что есть spf.

Людмила Середа, 22 квітня 2020

Пользуюсь этой пудрой 2 неделю и радуюсь каждый день , со своей задачей справляется на все ?.Пудры всегда были в моей косметичке , так как кожа жирная -проблемная часто надо было поправлять макияж.Пудра ложиться ровно нет пятен , волшебным образом подстраиваться под тон кожи .Уверена что теперь я Ваш постоянный клиент и не только по пудре?

niki Понеділок, 10 лютого 2020

Відповідає опису на всі 100% дуже кльова, адаптується під колір шкіри та чудово матує. В мене жирна шкіра тому мушу нею користуватись 2 рази на день

Інна Ланчук Неділя, 15 грудня 2019

Отримала пудру 10г, але дві баночки по 5г. Чудова пудра, з натуральним складом, що дуже радує) маю жирну шкіру, розширені пори, пудра чудово все згладжує та матує, при тому не створюючи маску на лиці та не забиваючи пори. Надає гарного сяяння, шкіра довго не жирніє, використовую разом з ВВ кремом Liso. Щиро вдячна за створення такого продукту, особливо радує, що це український виробник.

Надія_С Четвер, 05 грудня 2019

Пудра шикарна! в мене проблемна шкіра, яка реагує на все, а з цією пудрою зовсім не забиті пори, не з'являються нові висипання. Добре матує й дійсно адаптується під колір шкіри

Frankova Вівторок, 12 листопада 2019

пудра дрібна, лягає рівномірно на обличчя. прекрасно матує. не забиває пори. шкіра виглядає з нею бархатистою. якщо є прищик але не надто червоний то при нанесені в декілька шарів зможе приховати, а так, то в принципі маскувати то не задача пудри. зі своїми обов‘язками справляється прекрасно!

НаталіяК Понеділок, 11 листопада 2019

Дуже задоволена пудрою. Легка в нанесенні і чудово матує. Вирівнює тон шкіри. Перевага СПФ. Саме через пудру полюбила Лісо

Марія Субота, 02 листопада 2019

Один из очень немногих продуктов Liso(я половину каталога перепробовала) который меня не разочаровал, действительно хорошая пудра. Очень легкое еле заметное покрытие, но при этом тон немного выравнивает, защита от солнца действительно работает.

Единсвенный минус это очень маленький объем, пудра получается очень дорогой.

Іванна Середа, 16 жовтня 2019

Жирну шкіру чудово матує, перевага що є спф фільтр

Olha Вівторок, 15 жовтня 2019

Пудрою дуже задоволена, тому що літом тоналкою не користуюсь, а це чудова заміна для вирішення тону обличчя, плю легка, не сушить шкіру і ще й із сонцезахисним ефектом. На літо, те що треба. Дуже економна, ще досі маю.

Катерина Р. Субота, 28 вересня 2019

Люблю натуральні розсипчаті пудри. Вирішила спробувати цю, але я переживала на рахунок відтінка, тому при замовленні попросила зробити пудру для білошкірих)) Під мене зробили особистий відтінок, користуюсь тепер із задоволенням. Пудра сподобалась

ВИКТОРИЯ Неділя, 09 червня 2019

Мне пудра очень понравилась, хорошо ложится на лицо, не создает дискомфорта и чувства маски, прекрасно матирует, на лице долго нет жирного блеска. Кстати, упаковка тоже очень понравилась.

НАСТЯ Вівторок, 29 січня 2019

Задоволена, дуже гарно матує, лягає рівномірно, на обличчі не помітна, користуюсь разом із ББ кремом.

Valentina Неділя, 09 вересня 2018

Пудра отличного качества! Нет эффекта маски, матирует моментально, кожа словно сияет, лицо выглядит свежим! Маскирует только совсем небольшие недостатки, прыщи не маскирует, но для подобной маскировки использую тональный крем. Я довольна. Советую. В следующий раз куплю большой объем.

Олена П'ятниця, 17 серпня 2018


Спробувала цю пудру і мені сподобалася, а мені, як любителю розсипчастих пудр, є з чим порівнювати, відмінно матує, вирівнює колір обличчя, робить шкіру гладкою, приємною на дотик, маскує недоліки, приховує невеликі почервоніння. На обличчі я її не відчуваю зовсім, ідеально зливається з тоном шкіри. Пори не забиває і не викликає нові висипання .

Olesya Четвер, 19 липня 2018

Пудра отпадная, самая лучшая пудра, которую я когда-либо пробовала, я даже не ожидала, что она будет настолько классной. Отлично ложится и матирует, скрывает недостатки, выравнивает тон, не сушит. Кожа лица выглядит очень ухоженной, как бархат, очень натуральный эффект. Для нанесения использую кисть кабуки. Я очень довольна. Большое спасибо!!!!!

Контакти

Підпишись на новинки та акції