графік роботи

Онлайн замовлення цілодобово!

Шоу рум

м. Тернопіль, вул. Львівська 10

Пн.- Пт.: 9.30 - 16.00

Сб., Нд.: Вихідний

Безкоштовна доставка

при купівлі від 2000 грн.

(не поширюється на наложений платіж)

Знижка 10%

до Дня народження!!!

Разом 0,00 грн.
Разом 0,00 грн.
Показати кошик
Категорія: Для Обличчя
набір для жирної та комбінованої шкіри схильної до висипань mini
набір для жирної та комбінованої шкіри схильної до висипань maxi

Набір для жирної та комбінованої шкіри схильної до висипань

18 Відгуки | Відгуки
1945,00 грн.
1750,50 грн.

Артикул: 085

На численні прохання клієнтів, ми зробили набір для комбінованої та жирної шкіри схильної до висипань, відразу із гідрофільною олійкою та сироваткою від прищів. Набір містить всі засоби, які допоможуть Вам швидко привести свою шкіру в порядок в домашніх умовах.

Доступність: У наявності

Об'єм

 Набір mini входить: 

  • Ензимна пілінг маска (50 g);
  • Пінка-пілінг для вмивання з фруктовими кислотами (АНА кислотами) (80 ml);
  • Крем для жирої та комбінованої шкіри (30 ml);
  • Тонік для жирної та комбінованої шкіри (100 ml);
  • Гідрофільна олійка для вмивання (100ml);
  • Сироватка від прищів та висипань (15 ml)                                  

Набір maxi входить:

  • Ензимна пілінг маска (100 g);
  • Пінка-пілінг для вмивання з фруктовими кислотами (АНА кислотами) (150 ml);
  • Крем для жирої та комбінованої шкіри (30 ml);
  • Тонік для жирної та комбінованої шкіри (100 ml);
  • Гідрофільна олійка для вмивання (100ml);
  • Сироватка від прищів та висипань (30 мл)                                 

Рекомендації щодо застосування: 

  • Зранку вмиваємо обличчя пінкою з аха кислотами, протираємо обличчя ватним диском змоченим в тоніку, і наносимо сироватку від висипань, і тоді вже крем.
  • Ввечері, знімаємо макіяж гідрофільною олійкою, вмиваємось пінкою з аха кислотами, протираємо ватним диском змоченим тоніком, наносимо сироватку, і все крем вже наносити не потрібно.

Через деякий час коли висипання, підшкірні прищі вже пройдуть, і не будуть появлятись можна пробувати крем наніч також наносити.

Ензимний пілінг робимо 3 рази в тиждень, краще ввечері, 1 ч.л. розбавляємо водою і наносимо маску на чисте обличчя, зверху накриваємо харчовою плівкою, (набагато ефективніше з плівкою), робимо 2 полоси ( одну на лоб а другу на все решту обличчя лише отвори на ніс та рот робимо) залишаємо масочку на 20-30 хв. , добре змиваємо водичкою а далі як завжди догляд ( пінка, тонік, сироватка, крем).

Вже через тиждень даної процедури, Ви помітите якою чистою, сяючою та ніжною стала Ваша шкіра.

 

Відгуки

Галина П'ятниця, 17 березня 2023

Брала міні набір на пробу, дуже сподобався. Шкіра гладенька, чиста. Висипаннь стало набагато менше. Ефект помітний після 1 тижня використання.

lilua Середа, 08 вересня 2021

Набором задоволена, все в комплексі дає результат.шкіра чиста,гладенька

Анна Вівторок, 27 квітня 2021

Брала макси набор, девочки, это волшебство для лица. Кожа ухоженная, нежная, красивая. Буду заказывать ещё. Смело рекомендую!

адміністратор Вівторок, 30 березня 2021

Екатерина, напишіть нам у приват для консультації. Тому, що інколи насправді таке буває, що відразу після початку використання набору, може ще більше висипати, але все тому, що все що сидить всередині починає вилазити наверх, в цей момент важливо не зупинятись, а продовжити користуватись засобами.Наберіться трішки терпіння, і все обов'язково пройде, і буде Вам чистенька шкіра. Просто не зупиняйтесь!

Екатерина Вівторок, 30 березня 2021

Почитала прекрасные отзывы об этом наборе и решилась попробовать.
Кожа у меня максимально чувствительная и склонная к высыпаниям. На данный момент была чистая,просто пост акне.
Пользовалась набором 3 недели,начались высыпания со 2го использования( думала может перестраивается кожа, продолжила пользоваться и пожалела...) меня обсыпало ужас как? и теперь заново всё лечить.
Очень жаль, что у вас нет пробников по 5-10 мл.Потому как выкинула деньги на полные объемы,а мне не подошла косметика .
Возможно косметика и хорошая,но подходит точно не всем. И если есть возможность где-то затестить её,то лучше пробуйте, прежде чем заказывать себе полные объемы.

leertools Вівторок, 11 лютого 2020

Косметикою користуюсь вже більше року, маю такий набір, стан шкіри значно покращився, вирівнявся тон, зменшилися маленькі зморшки, менш яскраві стали веснянки. Якість косметики дуже крута, відчувається натуральність. Користуюсь тільки Liso і постійно поновлюю колекцію засобів! Дякую вам за вашу продукцію!

тетяна Понеділок, 20 січня 2020

Набір-це просто знахідка для моєі шкіри. Засоби в комплексі творять диво ..Рекомендую!!!

Lilia Shyndak Понеділок, 16 грудня 2019

Дякую Уляні, що допомогла підібрати цей набір! Я позбулася головної своєї проблеми (і думаю проблеми всіх у кого комбі шкіра) - моя шкіра нігде не лущиться! Над прищами ще працюю. Але очевидні зміни є. Добре, що ви є)

Олена Четвер, 31 жовтня 2019

Чудовий набір, раджу всім, хто не знає як почати комплексний догляд за шкірою. Користуюсь 1,5 місяці, всі засоби дуже подобаються, шкіра помітно очистилась і стала гладенькою. Не чекала такого швидкого ефекту від натуральної косметики. Крім цього набору використовую убтан і антиоксидантну сироватку з відбілюючим ефектом. Дуже задоволена, дякую вам!!!

Кочут Ірина Вівторок, 22 жовтня 2019

Чудовий варіант, якщо хочете спробувати комплексний догляд. Мені все підійшло, стан шкіри покращився. Тепер вже докупляю одиниці з цієї серії, які закінчилися.

Оксана Субота, 22 червня 2019

Користуюсь майже місяць, відразу була приємно вражена ефективністю цієї косметики, болючі прищики за ніч затухають, почервоніння проходить, нові висипання не появляються, пори вже практично очистились, це просто щось неймовірне, прищі пройшли а з ними і мої комплекси. Дякую вам за особисті консультації та терпіння, дуже приємно у вас купляти! Тепер хочу ще догляд за волоссям взяти.

Алина Понеділок, 27 травня 2019

Самая эффективная косметика, которую я встречала за 6 лет борьбы с прыщами, перепробовала наверное все ,что существует, потратила безуспешно уйму денег и времени. Спасибо подруге, что посоветовала вас. Пользуюсь уже около 2 недель, эффект просто шикарный! Очень хорошо снимает воспаление, очищает поры, удивительно что при этом кожу совсем не сушит.

Оксана_ Середа, 10 квітня 2019

Уходом довольна на все 100%, кожа жирная, чувствительная, пользуюсь почти 3 недели, ощутила хороший лечебный эффект, мое лицо заметно улучшилось - высыпания и угревая сыпь практически прошли, кожа успокоилась, даже посветлела.

anja_l Середа, 27 березня 2019

Прошло почти 3 месяца как начала пользоваться набором , пользовалась только этим набором + делала 3 раза в неделю энзимный пилинг, тоже ваш, я просто в восторге, смотрю в зеркало и не нарадуюсь, даже не верится , что кожа такая чистая, никаких прыщей , подкожников, даже черные точки пропали, а до этого я же страдала привычкой давить прыщи и черные точки, я все никак никак не могла её искоренить, а теперь уже просто нечего выдавливать. Уличка, спасибо Вам огромное и за такую качественную продукцию, и за все советы, Вы настоящий косметический гений!

Наталя Б П'ятниця, 15 лютого 2019

Хочу подякувати вам за таку якісну косметику, з вами моя шкіра очистилась, чорні точки і прищі зникли, колір вирівнявся, самій не віриться, вже навіть на чистку до косметолога не потрібно іти. Тепер ще засоби для догляду за волоссям хочу спробувати. Дякую вам велике!

НАСТЯ Субота, 26 січня 2019

Користуюся із задоволенням, ефект став помітний вже через кілька днів, пори звузились, шкіра має чистий та здоровий вигляд. Приємно здивована, що натуральна косметика може давати такі результати. Я дуже-дуже рада що знайшла ваш магазин, з вами стан моєї шкіри і волосся значно покращився! Тепер всім своїм подружкам кажу, що мій головний секрет краси це косметика Liso!

elena Вівторок, 15 січня 2019

У меня кожа жирная и очень чувствительная, которая реагирует буквально на все. Комплекс сработал на ура, я в восторге от него. Сыроватка и тоник хорошо лечат прыщики, за первую же ночь они стали намного меньше, прошла краснота. А теперь и вовсе перестали возникать. Крем тоже понравился, быстро впитывается и без ощущения какой-либо пленочки на лице, кожа после него мягкая, запах правда очень специфический.

Sofiak Субота, 05 січня 2019


Первый раз попробовала натуральную косметику, и довольна как слон. Набор очень эффективный, и действительно лечит кожу от высыпаний. У меня кожа комбинированная склонная к высыпаниям, уже после первого применения я увидела эффект, делаю все по инструкции, в течении 3-х недель прошли прыщики, кожа стала практически чистой. Единственное дозатор в тонике перестал работать, но это не так критично. Пользуюсь и радуюсь! Спасибо Вам за консультации, пробники и что помогли вернуть здоровье моей коже!

Контакти

Підпишись на новинки та акції