графік роботи

Онлайн замовлення цілодобово!

Шоу рум

м. Тернопіль, вул. Львівська 10

Пн.- Пт.: 9.30 - 16.00

Сб., Нд.: Вихідний

Безкоштовна доставка

при купівлі від 2000 грн.

(не поширюється на наложений платіж)

Знижка 10%

до Дня народження!!!

Разом 0,00 грн.
Разом 0,00 грн.
Показати кошик
Категорія: Для волосся

Твердий шампунь з кератином для відновлення волосся

35 Відгуки | Відгуки
320,00 грн.

Артикул: 059

Твердий шампунь з кератином, чудово підходить для всіх типів волосся, а особливо буде корисним для пофарбованого, сухого, пошкодженого, ослабленого та ламкого волосся.

Доступність: У наявності

Об'єм

Гідролізат кератину, в складі шампуню, стимулює білковий метаболізм, захищає волосся по всій довжині, відновлює та зволожує волосся, надає їм силу, блиск та еластичність. Профілактує посіченість кінчиків.

Нерафіновані олії кокоса та аргана зволожують, живлять, відновлюють, зміцнюють та вітамінізують волосся.

Зволожуючі активи бетаїн та Д-Пантенол ( Провітамін В5) чудово захищають волосся від висушування, зволожують шкіру голови та самі волосини, відновлють їх структуру, запобігають появі лупи, та забезпечують здоровий блиск волосся.

Мембранно-ліпідний комплекс Amisol Trio захищає волосся від агресивної дії навколишнього середовища, робить їх м'якими та яскравими, повертає здоровий блиск.

Вітаміни А та Е прекрасно підживлють волосся та шкіру голови.

Після застосування шампуню волосся стає гладким та шовковистим.

Даний твердий шампунь дуже добре піниться та швидко видаляє забруднення. 

Шампунь не містить парабенів, SLS та інших агресивних речовин.

Тип волосся: Для всіх типів.

Склад: ПАР на основі кокосової олії (ПАР кокоїл ізетіонат натрію, ПАР кокосульфат натрію), нерафінована олія кокоса, олія аргани, гідролізат кератину, каолін ,дистильована вода, Д-пантенол, бетаїн, мембранно-ліпідний комплекс Amisol Trio, Plantsil, ефірна олія жасмину, ефірна олія іланг ілангу, вітамін А і Е.

Термін придатності: 12 місяців.

Відгуки

Марина Понеділок, 20 листопада 2023

Прекрасний шампунь, чудово піниться, вимиває бруд, волосся після використання не сухе, чудово лягає, навіть присутній якийсь обʼєм в зачісці

Людмила Гуцова Вівторок, 06 червня 2023

Шампунь гарний , навіть кондиціонер не потрібен

Леся М Четвер, 16 березня 2023

Шампунь, який виправдав всі надії. Волосся дійсно стає об‘ємним та пружним вже після першого миття, піниться краще за деякі рідкі шампуні, тому вимиває ретельно, «до скрипу» і при цьому досить щадно, без шкоди для волосся. Волосся блискуче і розсипчасте після використання!

Natali Понеділок, 03 жовтня 2022

Шампунь дуже сподпбався. ПіслЯ 3 миття волосся стало слухняне та не кучерявиться.
Дуже зручно брати з собою.

Iv Неділя, 24 липня 2022

Ваууу, ефект після першого ж використання❤️
Чудовий твердий шампунь із неймовірним ефектом як після салонної процедури. Мій фаворит серед шампуней. Волосся пряме, не пухнасте після сушіння феном. Виглядає доглянутим на блискучим. ☝?А, головне, натуральний склад компонентів які додадуть вашому волоссю не тільки красу але й користь.
Твердий шампунь економічний увикористанні ( якщо правильно користуватися, просушувати ) вистачає на довго.

Наталя Понеділок, 04 липня 2022

Твердий шампунь з кератином - це моя любов. Користуюсь ним вже два роки. Для мого тонкого волосся, яке ламається на кінчиках - це просто знахідка. А ще дуже економне використання. Мені вистачає на 2,5 місяці. Та це зручно брати з собою - займає мало місця, в порівнянні з рідкими шампунями.

Надія Четвер, 21 квітня 2022

Тривалий час користуюсь твердими шампунями. Це дуже зручно бо можна брати з собою в дорогу. Шампунь дуже сподобався оскільки дуже ніжно очищує шкіру голови і волосся довший час залишається чистим. Рекомендую!

Алина Середа, 19 травня 2021

Это был мой первый твёрдый шампунь и моя большая любовь! Попадание с первого раза!
Шампунь - то, что важно подобрать именно для своих волос. Если не подошёл - не значит, что шампунь плохой.
Кератиновый мне подошёл идеально! Пенится в меру, приятный ненавязчивый запах. После твёрдого пару раз помыла обычным - нееее))
Также пробовала кокосовый, мне подошел хуже.
И после кокосового пробовала другой ТМ, тоже натуральный. Но тоже меньше подошёл (хотя их косметику тоже люблю). В общем, буду снова брать кератиновый. Ван лав ?

Victoria Понеділок, 17 травня 2021

уже закінчується цей шампунь, я дуже задоволена? у мене було сухе, тьмяне, пошкоджене постійними укладками волосся. за 1,5 місяця користування цим шампунем, бальзамом і рідкими кристалами, воно відновилося, я дуже кайфую)

Юлія Субота, 10 квітня 2021

Саме цей шампунь підійшов як мені, так і для дитячого волосся! Круто промиває, волосся після сушки не кошлатиться, ніби насичене вологою.Однозначно рекомендую!

Оксана Турчин Субота, 20 червня 2020

Користувалася близько півроку, чергуючи з шампунем для жирного типу. Гарно піниться. промиває, волосся блискуче, згладжене

Марія Понеділок, 01 червня 2020

Це мій перший твердий шампунь і він мені дуже сподобався. Гарно піниться і очищає волосся і шкіру голови, не сушить волосся, волосся після висихання м'яке і блискуче навіть без використання олійки

iryna30 Четвер, 21 травня 2020

Шампунь дуже добре піниться, дуже є економним, мені вистачає на 2.5-3місяці. Використувую після нього рідкі кристали і це ван лав))

Nastya001 П'ятниця, 15 травня 2020

Один из любимых шампуней от Лисо. Хорошо мылится, прекрасный Состав, волосы после него напитанные, блестят. Маме моей тоже понравился, после него хороший объём.

Lily Понеділок, 11 травня 2020

Хороший шампунь, вже двічі замовляла. Спочатку було незвично користуватись не рідким , але виявилось, що так навіть зручніше:)

Кошовник Тетяна Вікторівна Середа, 15 квітня 2020

Вперше спробувала, була здивована і вирішила що віднині користуватимусь лише твердими шампунями. Вистачило на 2,5 місяці, чудово очищає волосся і шкіру голови з першого разу.

Олена Четвер, 19 березня 2020

Спочатку шампунь промивав добре,потім трохи так ніби не промивав волосся ,можливо потрібен час для звикання або попробувати інший для жирного типу .запах гарний

Юлия Середа, 26 лютого 2020

Шампунь понравился. Хорошо пенится, соответственно более экономный расход. Отлично очищает, легко смывается не оставляя никаких неприятных ощущений.

Світлана П'ятниця, 14 лютого 2020

Сподобався шампунь, гарно промиває валосся, не обтяжує, має приємний аромат і економний у використанні. Рекомендую!

Іванна Понеділок, 20 січня 2020

На висвітлене волосся хороший, з часом почала мити волосся без використання кондиціонеру ( ополіскую оцтом) і потім кристали. Добре піниться. Але для шкіри голови моєї не дуже, наче наліт лишає і висипка появляється (часто в мене таке на шампуні які рекомендують блондинкам) буду пробувати шампунь для жирного волосся.

Оксана Бесага П'ятниця, 17 січня 2020

Дуже задоволена цим шампунем. Замовляю вже третій раз! Одного шампуню вистачає на 2-3 місяці регулярного використання (при тому, що маю жирний тип волосся, звичайним шампунем мила волосся щодня, а цим достатньо один раз на 2-3 дні!) І волосся виглядає прекрасно, чисте, зволожене, блискуче. Раніше я вже користувалася твердими шампунями іншої фірми, і тоді волосся після миття було досить жорстке, тверде. З Лісо цього немає! Одразу після миття волосся м'яке, легко розчісується. А якщо користуватися ще й зволожуючим бальзамом, то взагалі як шовк!!! Рекомендую!!!!

Катерина Субота, 11 січня 2020

Дуже хороший шампунь.Волосся міцне ,блискуче.Мию ним і волосся своїй 3-ох річній доці,волосся дууже відросло.Дуже задоволена продукцією загалом !

Тетяна П'ятниця, 27 грудня 2019

Віднедавна почала користуватись твердими шампунями Лісо, перший отримала у подарунок від подруги. Єдине про що шкодую - це чому я не знала про них раніше! Волосся і шкіра голови в дуже хорошому стані. Дякую за чудову продукцію!

Валерія Вівторок, 24 грудня 2019

Надзвичайно сподобався саме цей шампунь. Особливо коли використовувала маску перед ним, і після миття рідкі кристали. Шампунь дуже ароматний та економічний, вистачило на два з половиною місяці. Волосся дуже м'яке та блискуче, слухняне. Також відчуття наче є трішки ефект ламінування, це коли все в комплексі використовувати. Буду ше замовляти, адже сподобався і мені і знайомим порадила, вони теж в захваті.

Алина Неділя, 15 грудня 2019

Шампунь супер для сухого пошкодженного волосся , добре піниться, економний, зручний формат використання. Волосся блискуче , зменшує пушиться. Також не потребує частого використання, але не сушить шкіру голови , блондинкам рекомендую ?

Ira Dovhaniuk Середа, 20 листопада 2019

Цей шампунь найбільше сподобався! Волосся після нього живе, блискуче. Дуже добре піниться та промиває волосся. Задоволена!)

Екатерина П'ятниця, 01 листопада 2019

Пользуемся шампунем вместе с дочкой. Пенится отлично, приятно пахнет, промывает волосы супер! Волосы блестящие после мытья.Довольны)

Катерина Дорошенко Неділя, 20 жовтня 2019

Классный шампунь. После него волосы действительно более крепкие становятся и рассыпчатые

Наталя Неділя, 28 липня 2019

До цього у мене був негативний досвід із твердими шампунями, але начитавшить позитивних відгуків про лісо, вирішила ще спробувати даний кератиновий, і він мені сподобався, сам шампунь має ніжнішу і мякшу структуру, ніж ті що у мене були, волосся після миття не пересушене, а м'яке та слухняне, після першого разу я була здивована, що змогла нормально розчесатись.

ВИКТОРИЯ Неділя, 09 червня 2019

Шампунь просто отличный, заказываю уже третий раз, очень хорошо пенится, отлично промывает, голову стала мыть реже.

Светлана. П'ятниця, 26 квітня 2019

Первый раз купила этот шампунь прошлым летом когда искала чем мыть голову после кератинового выпрямления волос, мой парикмахер мне посоветовала этот шампунь, я заказала и до сих пор только его и покупаю. А потом и вообще подсела на весь уход за лицом от Liso. Шампунь отлично пенится, мягко вымывает, волосы долго не жирнеют, очень классный безсульфатный шампунь!

Марина Понеділок, 01 квітня 2019

Брала с кератиновым набором, шампунь мне подошёл, пенится супер, хватает надолго, волосы с ним не так быстро жирнеют.

Татьяна Ц. Понеділок, 25 лютого 2019

Очень довольна шампунем, мгновенно вспенивается и хорошо отмывает голову, а раньше я и представить не могла, что шампунь может быть твердый.

Надежда Неділя, 10 лютого 2019

Шампунь очень хороший, пользуюсь пол года, волосы ожили и засияли, пенится хорошо, я очень довольна.

Мария П'ятниця, 28 вересня 2018

Превосходно пенится, густо и пышно, очищает до скрипа, но при этом не сушит кожу и волосы.Волосы остаются чистыми дольше.

Контакти

Підпишись на новинки та акції